DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Şöhretler dünyasında ev sahibi-kiracı krizleri sürüyor

11.09.2023
A+
A-

Kiracı da, ev sahibi de yaşadı

Göztepe Spor Kulübü’nün eski başkanı, iş insanı Fırat Yiğit aylık 60 bin lira ödeyen kiracısını çıkarmak için bir teklifte bulundu: “2 milyon lira peşin vereyim, evi boşalt.” Kiracı teklifi havada kaptı. İş insanı Yiğit, 7 milyon dolarlık yalı dairesini yeni kiracısına aylık 400 bin liraya verdi. Yıllık 4 milyon 800 bin liralık kiranın bir bölümünü de peşin almış.

El altından kiraya verdi

Kaan Urgancıoğlu, evlendikten sonra Cihangir’de kirada oturduğu bekar evini kapatmadı. İddiaya göre; evini, ev sahibinden habersiz başka bir arkadaşına daha yüksek bir fiyattan kiraya verdi. Dizide bir savcıyı oynayan Urgancıoğlu, dava açan ev sahibine karşı kendisini şöyle savundu: “Kirasını düzenli olarak ödediğim sürece evimi istediğim gibi kullanırım.”

Rögar yüzünden tehdit 

Sarıyer’de bir villada oturan Özcan Deniz, ev sahibiyle davalık oldu. İddiaya göre; ev sahibi, şarkıcının bahçesinde rögar çukuru açmak istedi. “Aracınızı bahçeden çekin” dedi. Deniz “İzin almanız gerekirdi” deyince kavga çıktı. Ev sahibinin Özcan Deniz’i silahla tehdit ettiği söylendi.

Önce sosyal medya sonra dava

Pınar Eliçe, Şişli’deki dairesinden kiracısını çıkartamadı. 10 bin TL’lik kirasını aylardır alamadığını da söyledi. Derdini önce sosyal medyada dile getirdi. Ardından da dava açtı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.