DOLAR 32,4893
EURO 34,7787
ALTIN 2.421,85
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Sofia Vergara ile Joe Manganiello’nun ayrılık sebebi ortaya çıktı

“Modern Family” dizisiyle tanınan ve birçok kez Emmy ve Altın Küre Ödülleri’ne aday gösterilen Sofia Vergara, Joe Manganiello ile evliliğinin neden bittiğini açıkladı.

23.01.2024
A+
A-

Son olarak uyuşturucu baronu Griselda Blanco’nun hayat öyküsünden uyarlanan “Griselda” adlı mini dizide başrol oynayan Sofia VergaraJoe Manganiello ile sürpriz şekilde yollarını ayırmıştı.

“BOŞANMAK GİBİ ZOR BİR KARAR ALDIK”

2014’te tanışan ve bir yıl sonra nikah masasına oturan ünlü çift,  birkaç ay önce boşanmıştı.

İkili ayrılığı “Boşanmak gibi zor bir karar aldık. Birbirini çok seven ve önemseyen iki insan olarak, hayatımızın bu yeni evresinde yol alırken mahremiyetimize saygı gösterilmesini rica ediyoruz” sözleriyle duyurmuştu.

İspanyol gazetesi El Pais’e konuşan Sofia Vergara, Joe Manganiello ile 7 yıllık evliliğinin neden bittiğini açıkladı.

“YAŞLI BİR ANNE OLMAK İSTEMEDİM”

Vergara, “10 yıldır birlikte olduğum ikinci kocamdan yeni boşandım. Kocam daha genç olduğu için evliliğim bozuldu. O çocuk sahibi olmak istiyordu ve ben yaşlı bir anne olmak istemiyordum. Bunun bebek için adil olmadığını düşünüyorum. Bunu kim yaparsa yapsın saygı duyuyorum ama bu artık bana göre değil” dedi.

“ANNE DEĞİL ,BÜYÜKKANNE OLMALIYIM”

Önceki evliliğinden Manolo adında 32 yaşında  bir oğlu olan Sofia Vergara, “19 yaşındayken bir oğlum oldu, o da şu anda 32 yaşında ve ben anne değil, büyükanne olmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

“Yani eğer aşk gelirse kendi çocuklarıyla birlikte gelmek zorunda. Neredeyse menopoza giriyorum” diyen ünlü yıldız, “Oğlum baba olduğunda bir süreliğine bebeğini bana getirsin, sonra ben de ona geri verip hayatıma devam edeceğim. Yapmam gereken şey bu” şeklinde konuştu.

“SOFIA HARİKA GÖRÜNÜYORDU”

Öte yandan Joe Manganiello yıllar önce konuk olduğu The Jess Cagle Show’da, Vergara’yı ilk kez bir partide gördüğünde neler hissettiğini anlatmış ve “Sofia harika görünüyordu ve ben gözlerimi ondan alamadım. Ama o dönem Nick Loebb ile nişanlı olduğu için yanına gidip onunla tanışmadım. Sonra Jesse Tyler Ferguson yanıma geldi arkadaşı Sofia’nın bana ‘merhaba’ demek istediğini belirtti. Fakat ben onun nişanlısından ayrıldığını bilmediğim için buna pek sıcak bakmadım. Çünkü Sofia’nın nişanlısı da partide sanıyordum. Ancak konuşmanın ilerleyen dakikalarında nişanlısından ayrıldığını öğrendim” demişti.

Partiden birkaç hafta sonra Vergara, nişanlısından ayrıldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Manganiello, kendisini Vergara ile tanıştıran arkadaşına; “Nasıl bir ruh halinde olduğunu bilmiyorum fakat onu dışarı çıkarmak istiyorum. Bana Sofia’nın numarasını verir misin?” dediğini ifade etmişti.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.