DOLAR 32,3423
EURO 35,1164
ALTIN 2.307,30
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Snowboard ustaları hünerlerini sergiledi

12.03.2019
A+
A-

Akasya beşinci yaşını heyecanlı sürprizlerle kutladı. Akasya Kar Festivali’nde snowboard sporcuları 90 ton karla doldurulan platformda hünerlerini sergiledi. Sporcuların atlayışlarını ise alanlarında en başarılı isimler arasında gösterilen Memet Güney, Baran Tansel, Savaş Kop ve Cenk Kulioğlu değerlendirdi. 

Yarışmada Kerem Gürdal birinci, Ali Osman Ensar ikinci, İhsan Çalışkan ise üçüncü oldu. Kazanan sporcular 16-17 Mart tarihlerinde Kartalkaya’da düzenlenecek Kartalkaya Freefall 2019’a gitmeye hak kazandı.

Can Bonomo ile coştular
Şehrin en sıradışı kış festivali olan Akasya Kar Festivali’nde sporcuların yanı sıra ringo rampası ve serbest düşüş kulesi başta olmak üzere katılımcılar da aksiyon dolu anlar geçirdi. Festivalde ayrıca Can Bonomo da sahne alarak sevilen şarkılarını seyirciyle hep bir ağızdan söyledi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.