DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Snapdragon Wear 3100 ile çalışan Fossil Sport tanıtıldı!

08.11.2018
A+
A-

Bir Amerikan markası olan Fossil, ürettiği klasik saatlerin yanında Google işbirliği ile akıllı saat piyasasından da geride kalmıyor. Daha önceleri Fossil Connected gibi ürünleri ile pazarda yer alan marka şimdi ise Fossil Sport modeliyle karşımızda.

Google’ın akıllı saatler için geliştirdiği Wear OS işletim sistemiyle çalışan akıllı saatte yine Qualcomm’un geçtiğimiz Eylül ayında akıllı saatler için duyurduğu işlemcisi Snapdragon Wear 3100 yer alıyor.

Renkli kayışlarıyla dikkat çeken Fossil Sport, alüminyum bir kasaya sahip. 6 farklı kasa ve 28 farklı kordon renk seçeneğiyle satın alına bilen akıllı saat, 41 ve 43 mm iki farklı kasa boyut seçeneği ve 18 ve 22 mm olmak üzere iki farklı kordon seçeneği de sunuyor.

Gücünü 350 mAh kapasitesindeki bataryadan alan akıllı saat ayrıca mobil ödemeler için içerisinde bir NFC çipine ve dahili bir GPS modülüne de sahip.

Kalp hızı sensörü, altimetre, ortam ışığı sensörü, mikrofon ve aramalar için bir hoparlörü de bünyesinde barındıran Sport; 8 Kasım tarihinden itibaren internetten, 12 Kasım’dan itibarense mağazalardaki yerini alacak.

Ülkemizde de satışa sunulması beklenen akıllı saatin yurt dışı fiyatı ise 255 dolar seviyesinde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.