DOLAR 32,2582
EURO 34,7915
ALTIN 2.402,46
BIST 10.322,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Snapdragon 865’li bir telefon daha belli oldu Yapılan son açıklamaya göre, Oppo Find X2 Snapdragon 865 ile gelecek. 2020 yılında karşımıza çıkacak…

12.12.2019
A+
A-

Find X modelinde Snapdragon 845 işlemcisini kullanan Oppo, bu amiral gemisi bir işlemciyi radarına koydu. 2020 yılının ilk çeyreğinde gelmesi beklenen Oppo Find X2 Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak.

Şirket yaptığı açıklamada telefonun ekranına odaklanacaklarının da altını çizdi. Önceki modellere kıyasla daha yüksek çözünürlükle karşımıza çıkacak olan telefon, aynı zamanda daha yüksek yenileme hızına ve daha geniş dinamik aralığa sahip olacak.

Find X2’nin ana kamerası ile ilgili de bir bilgi ortaya çıktı. Telefonda Sony’nin yeni sensörü kullanılacak. Bu sensör dikey ve yatay ayrıntılarla çalışan çift piksel teknolojisine sahip. Aynı zamanda çok yönlü PDAF teknolojisi ile destekleniyor.

Şimdilik yeni telefon hakkında daha fazla bilgi bulunmuyor. Oppo, tıpkı Reno ailesi gibi Find ailesini de güncellemeyi sürdürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.