DOLAR 32,2091
EURO 34,7612
ALTIN 2.426,45
BIST 10.204,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Snapdragon 865 Plus tanıtım tarihi netleşti Mobil işlemci üreticisi Qualcomm’un S865’den sonraki yeni işlemcisi Snapdragon 865 Plus tanıtım tarihi…

27.06.2020
A+
A-

Geçtiğimiz yıl, Snapdragon 855 modelinden sonra yüksek performanslı ve çoğunlukla oyunlar için tercih edilen Snapdragon 855 Plus modeli piyasaya sürülmüştü. Bu yıl de aynı olay yeni cins işlemci için karşımıza çıkıyor.

Nisan ayında Meizu’nun pazarlama müdürü, S865+‘ın bu yıl çıkmayacağını açıklamıştı. Dayanağının bilinmediği açıklamanın ardından, geçtiğimiz günlerde Ice Universe‘in twitter’dan yaptığı açıklamayla birlikte Snapdragon 865 Plus, Qualcomm’un bu yılın başında duyurduğu gibi temmuz ayında tanıtılacağı ortaya çıktı.

Ice Universe’in paylaştığı başka bir ayrıntıya kadar de, yeni cins Snapdragon işlemcisini taşıyacak ilk akıllı telefon Samsung Galaxy Note 20 olacak. Yeni işlemciyi kullanacak diğer telefonlar arasında ise Galaxy Z Flip 5G, OnePlus 8T ve ASUS Rog Phone 3 modelleri bulunuyor.

Snapdragon 865+’ın teknik özellikleri henüz bilinmiyor ancak S865 üzerinden büyük bir değişime uğrayacağı da düşünülmüyor. Oysa her Plus modelinde olduğu gibi, daha seri grafik performansı ve daha iyi oyun optimizasyonu sunması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.