DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Snapdragon 865 Plus için can sıkıcı bahis Geçtiğimiz yıl, Snapdragon 855 modelinden sonradan Plus modeli tanıtılmıştı. Haberlere kadar, Snapdragon…

23.04.2020
A+
A-

Şubat aylarında, S865 Plus modelinin geleceğiyle alakalı söylentiler ortaya atılmıştı. Plus modeli, bayağı modelden daha yüksek saat hızlarına sahip ve oyun odaklı işlemciler oluyordu. Son gelen haberlere göre, yılın ikinci yarısında tanıtılan amiral gemisi akıllı telefonlara zorlama temin etmek için Snapdragon 865 Plus piyasaya sürülmeyecek.

Çin merkezli elektronik şirketi Meizu’nun Pazarlama Şefi Wan Zhigiang, Çin sosyal medya platformu Weibo’da bu sene Snapdragon 865 Plus modelinin gelmeyeceğini belirtti. Bu yıl içerisinde tanıtılan tüm amiral gemisi telefonlar, Qualcomm tarafında Snapdragon 865 ile sınırlı olacak. Aşağı yapılan açıklamayı Türkçe’ye çevirdiğimiz zaman, bu sene S865+ işlemcinin olmayacağı belirtiliyor.

Bu yıl yeni bir işlemci tanıtılmasının önündeki büyük engellerden birisi, corona virüsü de olabilir. Üretimin yavaşlaması sebebiyle, birçok ekipman üreticisi kuvvet zamanlar geçiriyor. Tanıtımlar erteleniyor ve teslimatlar yavaşlıyor. Böyle bir şart içerisinde, yüksek maliyete sahip bir Plus işlemcinin üretilmeyecek olması da olağan karşılandı.

Keza maliyet nedeniyle, Google ve LG gibi bir takım markaların Plus işlemcileri yakında olacak olan amiral gemisi cihazlarına dahil etmek istemediği bildiriliyor. Fakat yinede, S865 işlemcisi epeyce zinde ve düş kırıklığına uğratmayacak özelliklere sahip.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.