DOLAR 32,2612
EURO 34,7092
ALTIN 2.401,33
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Snapdragon 845’li ilginç Samsung telefonu!

10.09.2018
A+
A-
Huawei Mate 20 Pro ekranı şaşırtıyor!

Huawei Mate 20 lansmanına kısa bir süre kala, telefonla ilgili bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Yeni gelen bir görsele göre, telefon kavisli ve neredeyse çerçevesiz bir tasarımla gelecek.

Samsung‘un planlarına göre, Galaxy S10‘dan önce yeni amiral gemisini Çin’de satışa sunmayı hedefliyor. Uzakdoğu pazarındaki kapaklı telefon talebinin ardından ”W” serisi ile kullanıcıların karşısına çıkan Samsung‘un yeni kapaklı telefonu gün yüzüne çıktı.

Yeni modelin Samsung W2019 olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kapaklı tasarımıyla ön plana çıkacak olan yeni model, amiral gemisi donanımına sahip olacak. Galaxy S serisi ve Note serisinin kapaklı versiyonu olarak adlandırabileceğimiz W serisi özellikleriyle de oldukça dikkat çekecek.

Hatırlayacağınız üzere Snapdragon W2018 modeli, 6 GB RAM ve 64 GB‘lık depolama seçeneğiyle kullanıcılara sunulmuştu. 2000 dolarlık fiyat etiketiyle de ön plana çıkan model Çin’li kullanıcılar tarafından oldukça ilgi ile karşılanmıştı.

W2018’in yerini alacak olan W2019 ise MMDJ tarafından gün yüzüne çıkartıldı. Yeni cihazın Project Lykan olarak adlandırıldığını belirten MMDJ, cihazın Snapdragon 845 işlemcisinden de güç alacağını doğruladı. Uzakdoğu kullanıcılarının karşısına W2019 modeli ile çıkacak olan üretici, çift arka kurulumuyla geleceği bugün paylaşılan raporda belirtiliyor. Ayrıca yeni modelde Bixby için fiziksel bir tuş ve USB-C bağlantı noktası da bulunması bekleniyor.

Samsung W2019

Kutudan Android 9.0 Pie güncellemesiyle çıkması ön görülen Snapdragon 845‘li W2019, hakkında henüz bir resmi bir detayın paylaşılmadığını da belirtmekte fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.