DOLAR 32,2003
EURO 34,9901
ALTIN 2.507,31
BIST 10.712,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Snapdragon 845 ile sonsuz sayıda Bluetooth bağlantısı!

21.02.2018
A+
A-

Qualcomm, yeni nesil mobil işlemcisinde, Qualcomm Broadcast Audio ses teknolojisinin yer aldığını duyurdu. Qualcomm Broadcast Audio, bir Bluetooth istemcisinin sayısız kulaklığa ve hoparlöre neredeyse kusursuz ve eşzamanla yayın gerçekleştirmesi için geliştirildi. Bu teknoloji, Bluetooth’un birden-çok ses yayınında kullanılmasını destekleyerek geleneksel Bluetooth’un yeteneklerinin genişlemesine yardım etmek için tasarlandı. Qualcomm Broadcast Audio çoklu hoparlörleri, paylaşımlı kulaklıkları ve tek bir akıllı cihazdan aynı müziği dinlemeyi veya sesli kayıt dinletilen grup turlarını destekliyor.

Snapdragon 845 test sonuçları (Hediyeli VİDEO)

Snapdragon 845 test sonuçları hazır. San Diego’daki Qualcomm kampüsünde gerçekleştirdiğimiz testler, bu ay çıkacak olan yeni telefonları coşturacak.

Snapdragon 835 işlemcisi ile birlikte gelen Bluetooth 5.0 protokolü ile aynı anda 2 cihaza bağlanabilen platform, artık bu konuda sayı limitini ortadan tamamen kaldırdı.

Snapdragon 845 tanıtıldı! İşte yeni detaylar!

Qualcomm Summit etkinliğinde Qualcomm’un yeni üst seviye işlemcisi Snadpragon 845 tanıtıldı. İşte Snapdragon 845 özellikleri ve tüm detayları!

Qualcomm Broadcast Audio özelliklerinin arasında;

Daha kolay kurulum, cihazların eşleşmesi ve cihaz yönetimi kullanıcılarına hangi cihazların katılacağının yönetiminde yardımcı oluyor. Bluetooth’un menzilindeki sayısız cihaza yayın. Dahili sağlamlık, otomatik yeniden iletim ve paket kaybını gizleme. Gizlice dinleme riskini azaltmak için tasarlanan şifrelenmiş ses yayını bulunuyor.

Snapdragon 845 Mobil Platformu’na ek olarak Qualcomm Broadcast Audio’da aynı zamanda Qualcomm Bluetooth Audio Çip-üstünde-Sistemi’nin menzilinde bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.