DOLAR 32,3697
EURO 34,9815
ALTIN 2.326,16
BIST 9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Snapchat, Tinder ile el sıkıştı

04.10.2019
A+
A-

Tinder’a göre bu uygulama, kendinizi ya da dünyayı kurtarmak için sağa ya da sola kaydırmanıza izin vererek, kullanıcıların gizli bir şekilde gezinmesini sağlıyor. Snapchat Swipe Night lensi özel olarak tasarlandığı için kullanıcıların etkileşimli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Uygulama kullanıcıları sağa ya da sola kaydırma pratiğine bağlı olarak farklı bir Snapchat deneyimine götürecek.

Bu tıpkı Netflix’in etkileşimli filmi Black Mirror: Bandersnatch gibi bir deneyim sunacak diyebiliriz. Bildiğiniz gibi şu aralar etkileşimli film ya da diziler adından söz ettirmeye başladı. Şimdi ise karşımıza etkileşimli uygulamalar çıkıyor. Söz konusu lens 6 Ekim cumartesi günü piyasaya sunulacak.

Uygulamayı kullanmak için kilit noktalarda sağa ya da sola kaydırmanız gerekiyor. Ancak karar vermek için toplamda yedi saniyeniz var. Kararlarınız gerçek hayattaki sonuçları da etkileyecek gibi duruyor. Bu heyecanlı deneyimi uygulama sunulduktan sonra deneyimleyebilirsiniz.

Arkadaşlık platformu zaten oldukça popüler bir uygulama olarak biliniyor olsa da Tinder Swipe Night ile beraber doğrudan Z jenerasyonuna sesleniyor. ”Onların dilini konuşan bir deneyim sunmak istiyoruz” diye hedeflerini belirten şirket, sosyal ağlar ile beraber çalışarak başarısını nihayete erdirmek istiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.