DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Skype’a yeni güncelleme geliyor!

21.03.2018
A+
A-

TripAdvisor ile birlikte StubHub desteği de ekleneceği açıklanan uygulamada artık grup konuşmalar içerisinde gelecekteki yolculuklarınızı planlamak da oldukça basit bir hale gelecek. Peki bu özellik nasıl çalışacak? Aslında çok basit çünkü güncellemenin ardından bir konuşma penceresine girdiğinizde “Konuşmaya ekle” tuşuna dokunmanız ve TripAdvisor seçeneğini seçmeniz yeterli.

Bunun ardından ziyaret etmek istediğiniz şehir ya da ülkeyi belirleyebileceksiniz. Hatta aramalar bununla da sınırlı kalmayacak çünkü içerisinde oteller, restoranlar ve seçtiğiniz bölgede ziyaret edebileceğiniz tüm önemli noktalar yer alacak.

StubHub ise TripAdvisor’a ek olarak çeşitli etkinlikleri planlayıp organize edebilmenizi sağlıyor. Az önce belirttiğimiz şekilde StubHub’ı seçtiğinizde yakında gerçekleştirilecek etkinlikler listeleniyor. Siz de bunların arasından seçerek ya da kendiniz spesifik bir tarih ve lokasyon ekleyerek kendi etkinlik takviminizi oluşturabiliyorsunuz.

Son olarak da güncellemenin hem iOS hem de Android platformlarında bugünden itibaren dağıtılmaya başlandığını ve yakında tüm mobil cihaz kullanıcıları için indirilebilir hale geleceğini de belirtelim.

:: Yeni özellikleri nasıl buldunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.