DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı: Ferhat babasının kimliğini öğreniyor!

08.01.2018
A+
A-
Aslı’nın Ferhat’a babasıyla ilgili itirafta bulunmak istemesinin ardından Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı heyecanla beklenmeye başlanmıştı. Ferhat’ın gerçek babasının düşündüğü isim olmadığını yazdığı mesajla açıklayan Aslı, tüm gerçeklerin açığa çıkmasını sağlayacak. Peki, Ferhat öğrendiklerin sonrasında neler yapacak ve Siyah Beyaz Aşk dizisinin 8 Ocak’taki bölümünde neler yaşanacak?

Siyah Beyaz Aşk son bölümde Ferhat’ın geçmişine ilişkin bilgileri açıklayan özel bir mesaj yayınlayan Aslı gözyaşları içerisinde kalmıştı. Öte yandan Aslı’nın Ferhat’la ilişkisi olduğunu düşünen ailesi arasına mesafe koyması yönünde uyarılarda bulunmuştu. Peki, Siyah Beyaz Aşk dizisinde bu hafta hangi gelişmeler yaşanacak?

SİYAH BEYAZ AŞK FRAGMANI VE ÖZETİ

Kanal D’den gelecek bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Namık Emirhan’ın hedefi haline gelen Aslı’yı büyük bir tehlike beklemektedir. Aslı’yı kurtarmaya çalışan Ferhat, ona olan duygularından sıyrılamaz. Aslı ile Ferhat, tehlikeleri arkalarında bırakmaya çalışırlarken, birbirlerine olan hisleri yeniden bir araya getirir. Namık Emirhan, başlarına gelen her belanın sorumlusu olarak Aslı’yı görür. Aslı’yı ortadan kaldırma planları yapan Namık Emirhan, karşısında Ferhat engelini bulur. Aslı’ya dokunulmayacağını sert bir dille belirten Ferhat, onu koruyacağını ifade eder.

Namık Emirhan ile Yeter’in konuşmalarına kulak misafiri olan Aslı, Ferhat’ın büyük bir yalanın içinde yıllardır habersizce yaşadığını düşünür. Yeter’e her şeyi açıklayacağını söyleyen Aslı, Ferhat’ın ailesine düşman olmaması için bundan vazgeçer. Yeter, Aslı’nın tüm gerçekleri öğrenmesinden sonra büyük bir panik yaşar. Bunu derhal Namık Emirhan ile paylaşır ve ikili Aslı’yı öldürtmenin planlarını yapar. Herkesin sırlarının olduğunu düşünen Namık Emirhan, Aslı’nın geçmişini sorgulamaya başlar. Bir aileyle mahkemelik olduğunu öğrenir. Aileyle para karşılığında Aslı’nın öldürülmesi için anlaşır.

Ferhat, Aslı’nın büyük bir tehlikede olduğunu anlar ve onun uzak bir yere gitmesini ister. Aslı ile Ferhat’ın duygusal vedası, her ikisi için de yeni bir yol demektir. Aslı’nın başı belaya girer ve onu kurtarma görevi yine Ferhat’a düşer. Aslı’yı kurtarmaya çalışan Ferhat, duygularına engel olmakta büyük bir zorluk yaşar.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.