DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Sivrisinek ve böcekleri doğal olarak uzaklaştıran 15 bitki

28.06.2021
A+
A-

Kaş ve kirpik serumları son yıllarda oldukça popüler. Kullandığımız makyaj malzemelerinin içindeki ağır bileşenler, uzun saatler makyajlı dolaşmak, makyaj temizlerken yeterince nazik davranmamak veya beslenme şeklimizden dolayı kirpiklerimiz zayıflamaya ve dökülmeye başlayabilir. Bu da kaş ve kirpik serumlarını bir zorunluluk haline getirebilir. Ancak pahalı ürünlere paranızı harcamak istemiyorsanız sizin için sadece iki malzemeyle evde yapılan kirpik serumu tarifimiz var. İşte kirpikleri uzatan ev yapımı kirpik serumu tarifi…

Malzemeler:

Malzemeler:

2 kaşık hint yağı
2 kaşık aloe vera jeli
Kapaklı minik bir kavanoz
Temizlenmiş bir maskara fırçası

Yapılışı:

Yapılışı:

Hint yağı ve aloe verayı kapaklı küçük bir kavanoza alın. Her kullanımdan önce çalkalayın ve kirpiklerinize maskara fırçasıyla uygulayın. Uygulamadan sonra yıkamayın.

Hint yağı kulağa biraz ürkütücü geliyor ama endişelenmeyin, hint yağının saç ve ciltte kullanımı çok eski zamanlara dayanıyor. Hint yağındaki yağ asitleri ve E vitamini, kirpik kökünü güçlendirir ve büyümeyi uyarır.

Siz daha az dökülen, daha uzun kirpiklerin tadını çıkarırken aloe vera kırılmayı azaltmak için kirpiklere bakım yapar.

Günlük olarak kullandığınızda 2-4 hafta içinde iyileşme göreceksiniz. Sağlıklı kullanım için ayda bir karışımı yenileyin. Uygulama sırasında gözle temasından kaçının.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.