DOLAR 32,2417
EURO 34,7767
ALTIN 2.410,98
BIST 10.276,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Sivas Denizli Canlı İzle| Sivasspor Denizlispor Canlı Skor Maç Kaç Kaç

15.06.2020
A+
A-

Süper Lig’de 27. haftanın son karşılaşmasında Sivasspor – Denizlispor ile karşılaşıyor. Ligde üstünlük iddiası yer alan Sivasspor bu maçı kazanarak üstteki sıralarda kalmak isterken Denizlispor ise maçtan puan ya da puanlar alarak ligde yükselişini sürdürmek istiyor. İşte bu engebeli maça ilişkin tüm ayrıntı… 

Sivasspor – Denizlispor olası 11’ler…

Sivassspor: Samassa, Uzlaştırma, Appindangoye, Caner, Uğur, Cofie, Fatih, Emre, Mert Hakan, Erdoğan, Yatabere

Denizlispor: Tolgahan, Lopes, Youssef, Mustafa, Bergdich, Murawski, Onazi, Sacko, Aissati, Barrow, Rodallega

Süper Lig her tarafta başlıyor fakat tribünler manâsız kalacak. Seyircisiz başlayan ligde ‘Küçük Yiğidolar’ fotoğraflarıyla tribündeki yerini alacak.

15 Haziran Pazartesi günü oynanacak olan DG Sivasspor – Denizlispor maçında da ufak Yiğidolar tribündeki yerini alacak. Sivas Valisi Salih Ayhan’ın başlattığı ve 2 yıldır devamlı ‘Küçük Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor’ projesi kapsamında daha önce hiç stadyumda maç izlememiş çocukları ilçe ve köylerden getirilerek stada alınıyordu. Korona virüs salgını dolayısıyla stada seyirci alınmaması sebebiyle Ufak Yiğidolar fotoğraflarıyla stadyumdaki yerlerini alacak.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün oluşturduğu internet sayfasına DG Sivasspor forması ile çekildekleri fotoğrafını gönderen minik taraftarlar tribündeki yerini alarak takımlarına destek olacak.

Sivasspor Denizlispor nasıl canlı izlenir?

Sivasspor Denizlispormaçını beIN Sports  ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın edinmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın edinmek için tıklayınız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.