DOLAR 32,5704
EURO 34,9776
ALTIN 2.421,86
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Sırt çantası hediyeli 5 Çayı! #193

04.10.2018
A+
A-

Bu haftaki yayınımızda hem teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yorumlayacağız hem de sizlere bir hediyemiz olacak. Canlı yayınımız YouTube kanalımızdan yapılacak.

Hediyeli 5 Çayı canlı yayınımız başlıyor!

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı Facebook’ta beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşmak.

Bu haftanın dikkat çeken teknoloji gelişmeleri

Beş kameralı LG V40 ThinQ tanıtıldı! İşte özellikleri!

Arkada üç, önde iki toplamda beş kamerasıyla dikkat çeken LG V40 ThinQ sonunda resmiyet kazandı. İşte  karşınızda bol kameralı LG V40 ThinQ özellikleri ve fiyatı!

Yeni iPhone’lar, Galaxy Note 9 karşısında yenik düştü!

Consumer Reports, iPhone XS ve iPhone XS Max için test sonuçlarını açıkladı. Yeni iPhone modelleri, Galaxy Note 9 karşısında yenik düştü.

LG Watch W7 tanıtıldı! 100 güne kadar pil ömrü!

LG Watch W7 tanıtıldı. LG’nin yeni amiral gemisi V40 ThinQ ile birlikte tanıttığı ilk hibrid akıllı saati Watch W7 özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor!

Nokia 7.1 ortaya çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı!

HMD Global’in yeni akıllı telefonlarından Nokia 7.1 ortaya çıktı. İşte bugüne kadar sızdırılan bilgiler ile Nokia 7.1 özellikleri ve fiyatı!

Android için beklenen WhatsApp güncellemesi geldi!

Android için merakla beklenen WhatsApp güncellemesi sonunda geldi. Mart ayında iOS için sunulan bu yeni özelliğin tüm detayları haberimizde.

Huawei P20 Pro için Android 9 Pie yayınlandı!

Huawei P20 Pro için Android 9 Pie güncellemesi yayınlandı. İşte amiral gemisinde büyük değişikliklere imza atan P20 Pro Android Pie güncellemesinin detayları!

Huawei Mate 20 Pro tanıtım videosu sızdırıldı!

Huawei Mate 20 Pro ile ilgili, her geçen gün yeni bir detay gün yüzüne çıkıyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte yeni amiral gemisinin tanıtım videosu sızdırıldı!

Google Maps için ilginç güncelleme geldi!

Google’ın dünya çapında kullanılan navigasyon yazılımı Google Maps için ilginç güncelleme haberi ortaya çıktı. Google Maps’e hangi özellikler gelecek?

İşte dört arka kameralı Galaxy A9s’in özellikleri!

Samsung’un dört arka kameralı telefonu Galaxy A9s’in detayları ortaya çıktı. İşte Galaxy A9s özellikleri ve tasarımı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.