DOLAR 32,5874
EURO 34,8578
ALTIN 2.495,97
BIST 9.668,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Sinüzitin Doğal Tedavisi

13.09.2021
A+
A-

Mukus salgılanması sırasında iltihaplanma meydana geldiğinde sinüzit adı verilen solunum rahatsızlığı oluşmaktadır. Sinüzit doğal yollarla nasıl tedavi edilir? Sinüzit bitkisel çözümü nedir? Sizler için derledik…

Sinüs, burun çevresinde yer alan hava boşluklarıdır. Mukus salgılanması sırasında iltihaplanma meydana geldiğinde sinüzit adı verilen solunum rahatsızlığı oluşmaktadır. Sinüzit doğal yollarla nasıl tedavi edilir? Sinüzit bitkisel çözümü nedir? Sizler için derledik…

BİTKİSEL ÇÖZÜM…

Papatya: Solunum yolunu açmak için bir tutam miktarındaki kurutulmuş papatyayla buhar banyosu yaparsanız bu problem çözülür. Sıcak suda papatyayı demleyerek bir havluyla başınızı sararak papatyanın buharını içinize çekin. Bu sayede solunum yolunun açılmasını sağlarsınız.

Okaliptüs Yağı: Bir kulak çubuğuna okaliptüs yağını damlatarak burun içine sürün ardından da derin bir nefes alın. Kısa süre sonra baş ağrısı dinecek ve burun tıkanıklığı ortadan kalkacaktır.

Soğan Suyu: Bir bardak suyu ve dörde böldüğünüz 1 adet soğanı kaynatın. Sonrasında kaynayan suyu süzüp için. Antibiyotik etkisinden ötürü sinüzit probleminiz sona erdirecektir.

Zerdeçal: Sinüslerde oluşan iltihaplar için zerdeçal etkili bir çözümdür. Zerdeçalı, bal ile karıştırıp tüketebilirsiniz.

Sarımsak: Sarımsağı çiğ halde tüketerek sinüzit, öksürük ve baş ağrısı problemlerini ortadan kaldırabilirsiniz.

Zencefil Çayı: Sinüzit ağrısı ve akıntısı için zencefil çayı önerilmektedir. Ufak ufak doğranmış zencefil parçasını bir bardak sıcak su ile demleyerek süzün. 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.