DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Sinop’ta Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuk Kurtarıldı

Sinop’ta boğulma tehlikesi geçiren çocuk, hızlı müdahale ile kurtarıldı. Güvenlik ve sağlık ekipleri olay yerinde müdahalede bulundu.

15.06.2025
A+
A-

Sinop’ta Denizde Boğulma Tehlikesi

Sinop iline bağlı Bahçeler Halk Plajı’nda, serinlemek ve eğlenmek amacıyla denize giren 13 yaşındaki E.S. isimli çocuk, aniden denizde zorlanmaya başladı. Olay yerine yakın olan arkadaşları, durumu hemen fark ederek hızla cankurtarana haber verdi.

Hızla müdahale eden kıyı güvenlik ve cankurtaran ekipleri, denizde çırpınan ve boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalan E.S.’yi başarılı bir şekilde sahile çıkardı. Çocuk, su yutarak zor anlar yaşarken, olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sinop Atatürk Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Olayın ardından güvenlik güçleri ve plaj görevlileri, benzer olayların önüne geçmek amacıyla denetimleri artırdı ve denize girenlerin güvenliği için çeşitli önlemler aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.