DOLAR 32,4893
EURO 34,7787
ALTIN 2.421,85
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Sınır tanımayan en iyi 5 elektrikli motosiklet! Benzinli motosikletlerin yerini yavaş yavaş elektrikli motosiklet modelleri alıyor.Sizler için hudut…

01.06.2020
A+
A-

İşte sizler için bunlar arasında öne meydana çıkan, son zamanlarda piyasaya çıkmış ya da çıkmaya hazırlanan en iyi 5 modeli bir araya getirdik. Bilim Kurgu mu yahut gerçek mi?: Verge TS, geçmişten geleceğe köprü: Tarform, yeni nesil Harley: Harley-Davidson Livewire, gelecekten gelen tasarım: Arc Vector 2020, minimal ve zinde: 2020 Cake Kalk&

Artık yoklar: Apple’ın en istenmeyen ürünleri

Apple günümüzdeki başarısına anında kavuşmadı. Yıllar önce piyasaya sürülmüş olan Apple’ın en gözden düşmüş ürünleri yıllar içinde değil oldu.

Bilim kurgu mu yahut hakiki mi? : Verge TS

Her ne kadar birincil çıktığı dönemde çok popüler olmasa da, daha sonra değeri tanıdık Tron Legacy, birçok bilim kurgu hayranının aklına kazınmış filmlerden. Filme kullanılan, akıllara zarar tasarımlı motosiklete benzer tasarımıyla, gelecekten geldiği izlenimi veren Verge TS, özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Gerçekte motosiklete önden baktığınız vakit, sıradan bir yarış motosikletinin daha kübik tasarımlı bir halinden fazlası değil. Ama gözlerinizi arkadaki tekere içten yönlendirdiğinizde, içinde bildiğimiz anlamda jant olmayan, neredeyse havada durduğu hissiyatı veren bir tekerlek ile karşılaşıyoruz. Ilk Önce da bahsettiğimiz Tron Legacy filmine yaptığımız gönderme de, bütün olarak bu özel arka teker tasarımından ileri geliyor.

Verge TS özellikleri

Verge TS, bu sıra dışı tasarımının haricen özellikleriyle de yeniden çıkarıyor. Verge, 0’dan 100’e 4 saniye altında çıkıyor. Menzili otoyol için 200 km olan motosiklet, büyük kasaba içinde ise 300 km menzil sunuyor.

Elektrikli motosiklet motoru 107 at (80 kW) gücünde ve 1000 Nm tork üretiyor. Verge TS pili, alışılagelmiş bir şarjla 4 saat içinde bütün anlamıyla doluyor. Motosiklet, DC seri şarjla ise 45-50 dakika arasında adamakıllı yük oluyor. Kısacası motosiklet, benzinli modelleri karşısına alacak özelliklere sahip.

Verge TS 180 km hıza kadar ulaşabilen bir yapıda. Özel alüminyum alaşımdan üretilen cisim tamamen büyük bir pile sahip olan motosiklet, bu nedenle hem uzun menzil ayrıca de hızı bir arada sunabiliyor. Ama burada motosiklet öbür bir motor çözümü sunmuş durumda.

Verge TS’ye şiddet veren motor, arka tekerinde yer alıyor. Entegre jant motoru olarak adlandırılan bu devrimsel keşif, motoru ayrıca tasarımsal hem de teknolojik benzersizlik anlamında zirveye yerleştiriyor.

Natürel ama bu değin kendine has özellikleri olan  elektrikli motosiklet fiyatıyla da ayrım yaratıyor. Verge TS, 24 bin Euro fiyatıyla karşımıza çıkıyor. Fakat geçen hafta listesini yaptığımız bir takım elektrikli bisikletlere kadar daha ulaşılabilir bir fiyata sahip olduğunu anlatmak gerekir. Model hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.