DOLAR 32,5687
EURO 34,9734
ALTIN 2.424,93
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Sinema dünyasından haberler

12.01.2018
A+
A-

DELİHA MUTFAKTA!

HT Magazin’de yer alan habere göre, 12 Ocak’ta seyirciyle buluşacak olan film, hayattaki şansını bu sefer aşçılıktan yana kullanmaya çabalayan Deliha lakaplı Zeliha’nın eğlenceli hikâyesini perdeye taşıyacak.

Aşure denemesiyle mahalleye adeta tatlı bir dehşet saçacak olan Zeliha, düdüklü tencere fobisine de ilginç bir çözüm bulacak. Zeliha’nın düdüklü tencereyle imtihanı izleyenleri kahkahaya boğacak.

‘Deliha 2’de Gupse Özay’a, Eda Ece, Aksel Bonfil, Derya Alabora, Esin Eden ve Mert Öner gibi isimler eşlik ediyor.

FRAGMANI BASINLA BİRLİKTE İZLEDİLER

Komedi ve aksiyonu harmanlayan ‘Ölümlü Dünya’nın merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.

Filmin oyuncuları ve yönetmeni Ali Atay, fragmanı basın mensuplarıyla birlikte izledi.

İLK TEASER AFİŞİ YAYINLANDI

‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ filminin merakla beklenen ilk teaser afişi yayınlandı.

Film, yeni hikâyesiyle mart ayında beyazperdede olacak.

‘HERKES GÜLMEYE DOYACAK’

‘Döndüm Ben’in oyuncuları, basınla bir araya geldi. Çekimlerinin çok eğlenceli geçtiğini belirten oyuncular, “Herkes gülmeye doyacak” dedi. Film, nisan ayında vizyona girecek.

EĞLENCELİ TANITIM

‘Cebimdeki Yabancı’nın, Sezen Aksu’nun filme özel bestelediği ‘İhtimal ki’ şarkısının da yer aldığı ilk tanıtımı yayınlandı.

Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi isimleri buluşturan filmin tanıtımı, yıldız oyuncuların eğlenceli danslarıyla dikkat çekti.

gupse özay Deliha Deliha 2 Deliha 2 görücüye çıktı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.