DOLAR 32,3753
EURO 35,0555
ALTIN 2.326,55
BIST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Sinan’dan Burcu Kıratlı, Aleyna’dan Cengiz Ünder açıklaması!

18.09.2022
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Burcu Kıratlı ile evliliğini bir süre önce sonlandıran Sinan Akçıl, muhabirlerin, “Burcu Hanım’ın yüzüğü size geri gönderdiğine dair iddialar var” sorusuna net cevap verdi: “Ben de eve gittiğimde gördüm. Aynı yüzükler olduğu için benim yüzüğüm sanıyordum ama geri göndermiş. Kendi takdiri bir şey söyleyemem.”

HAYATIMDA KİMSE YOK!

Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde Survivor programı ile ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu için “Çok güzel sesi var, Aleyna Tilki’yi geçecek” demişti.

Sinan'dan Burcu Kıratlı, Aleyna'dan Cengiz Ünder açıklaması!

Kalaycıoğlu dün Akçıl’ın konserinde kısa süreli olarak sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce heyecanlı olan Aleyna Kalaycıoğlu, “Yine Cengiz Ünder’i soracaksınız. Bir kez daha ne Cengiz’i arkadaşlar, diyorum. Bunlar ancak iddia olarak kalır. Hayatımda kimse yok. İşime odaklıyım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.