DOLAR 32,2573
EURO 34,7560
ALTIN 2.407,10
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Sinan Engin, Şenol Güneş’in yeni takımını açıkladı

05.03.2018
A+
A-

Eski futbolcu ve yorumcu Sinan Engin, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in Trabzon’da yaşadığı olayla ilgili olarak “Şenol Güneş, Trabzonspor’un efsanesidir. Beşiktaş’tan sonra Trabzonspor’a gidecek” dedi. Sinan Engin ayrıca Akhisar’a yenilen Fenerbahçe’yi ve teknik direktör Aykut Kocaman’ı eleştirdi. 

İşte, Sinan Engin’in yorumları…

“Fenerbahçe kazanmayı çok istedi. Fakat Fenerbahçe çok şanssızdı. Fenerbahçe tek kale top oynadı. Rakibini boğdu. Bu sözleri tüm samimiyetimle söylüyorum. Her stadyumda bu görültü var. Bunlar mazeret değil. (Aykut Kocaman’ın Vodafone Park’la ilgili açıklamalarıyla ilgili olarak) Aykut Kocaman en büyük sorun; senin takımın kalitesiz. Sezon öncesi göndermek istediğin Aatif’tan bir şeyler bekliyorsun. 

– Fenerbahçe’de sorun Aykut Kocaman değil, sorun sistem. Fenerbahçe’de sezon öncesi takım doğru kurulmadı. Kocaman, ‘Persie 20 hafta oynasın yeter’ dedi. Şu anda Persie yok! Fenerbahçe’deki oyuncu yürekli ve kaliteli değil. Fenerbahçe’nin kaliteli oyuncu sayısı az. Türkiye’de dar alanda sert futbol var. Soldado ve Negredo neden zorlanıyor? İşte sebebi. Bugün bu ligin böyle olmasının sebebi; Beşiktaş’ın Avrupa’da mücadele etmesidir. Beşiktaş yoksa 10-12 puan öndeydi.

Josef – Mehmet Topal ikilisi rakibi durdurmaya endeksli. Durdurarak şampiyon olamazsın. Fakat Fenerbahçe’deki sorun sistem sorunu. Fenerbahçe geçen hafta Beşiktaş deplasmanında 3 gol yedi, yine 3 gol yedi. Taraftar haklıdır. Göz göze gelmeyeceksin. Mahmut Uslu taraftarlarla tartışarak hata yapmış.

– Şenol Güneş, ‘Trabzon’u sattın’ diyenlere ‘Fenerbahçeli’ derken ‘bana Trabzonsporlular bunu demez’ manasında söylüyor. Şenol Güneş o sözleri sinir anında söylüyor. Şenol Güneş Fenerbahçe’ye laf vurmuyor. Şenol Güneş, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Trabzonspor’a gidecek ve muhtemelen uzun yıllar görev alacak. Şenol Güneş Trabzonspor efsanesidir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.