DOLAR 32,5336
EURO 34,7579
ALTIN 2.488,21
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Sinan Akçıl: “Müslüm Gürses ve Ahmet Kaya içimde uktedir”

22.11.2022
A+
A-

Sinan Akçıl yayında “Asla şarkımı okuyamaz dediğim bir isim vardı o da Ferhat Göçer, ona çok kızdım. O düğünde ki boşboğazlılıktan dolayı… Ama şu anda ona karşıda bir öfkem yok. Kindar bir çocuk değilim, sonuçta bende de büyük biri, o yüzden de saygısızlık yapmak istemiyorum. Birlikte çalışmak isteyip, çalışamadığım içimde ukte kalan bir isim ise Ahmet Kaya ve Müslüm Gürses… ‘Kıymetlim’ şarkısını ben aslında Ahmet Kaya için düşünmüştüm. ‘Anlayamazsın’ şarkısını Müslüm Gürses’e çok yakıştırırdım mesela…” ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl, ilk olarak Maçka’da Kerim Tekin’in sahneye çıtığı bir organizasyonda Ozan Doğulu ile tanıştığını ve kendisini stüdyoya davet ettiğini anlattı.

Ozan Doğulu’nun davetiyle Arnavutköy’deki stüdyoya gittiğini söyleyen Sinan Akçıl “Stüdyoya girdiğimde ki manzara, merdivende Yıldız Tilbe oturuyor ve ‘Dayan Yüreğim’ şarkısının sözlerini yazıyor. Ege geliyor, Çelik geliyor… Böyle bir görüşmeyle başlayıp bir sonraki görüşmemizde Kanlıca… Sezen Aksu benim ellerime bakıp; ‘Senin ellerin ne kadar Uzay’a benziyor, bana onu hatırlatıyorsun’ diyordu. Orada bir buçuk iki sene bir yeşil evle başlayıp Kanlıca’da devam eden bir serüven…“ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.