DOLAR 32,3752
EURO 35,0539
ALTIN 2.326,91
BIST 9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Simge Sağın’dan konuşulacak aşk açıklaması

16.01.2020
A+
A-

Başarılı popçu Simge, Gişe Organizasyon ile akustik konser serisinin ilkini Caddebostan Kültür Merkezinde verdi. Konserde Salih Balta ve Nazlı Ceren Köksal imzalı iki kıyafet giyen Simge, güzelliği ile göz doldurdu. Kendi şarkılarının yanı sıra hoşlandığı şarkıların akustik hallerini de seslendiren Simge’nin konserini Melihat Gülses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, İrem Sak, Ersay Üner, Müjde Uzman, Alper Narman, Onur Bayraşa, Onurr, Fikri Karayel ve Ayşegül Mermer gibi isimler de izledi.

‘PİZZA SEÇER GİBİ SEVGİLİ SİPARİŞİ VEREMEZSİNİZ’

Konser öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Simge, “Uzun zamandır yalnızım. Kalbim boş ama aşka kapım açık. Hayatımı artık özel biriyle paylaşmak istiyorum. Bu yüzden kanallarımı açtım ve enerjimi yolladım. Hayatıma kim girecek merak ediyorum. Umarım bu yoğunlukta biriyle tanışacak şansı bulurum. Öyle pizza seçer gibi sevgili siparişi veremezsiniz. Ancak benim için karakter çok önemli. İlle de kriter isterseniz; komik olsun, beni güldürsün. Birlikte eğlenelim” dedi.

‘KENDİMİ GÜZEL BULUYORUM’

Aşka kapılarını açtığını söyleyen Simge, kendini güzel bulduğunu da itiraf etti. Simge, “Kendimi güzel buluyorum. Çekici miyim, bilmiyorum. Ama öyle algılanmak hoşuma gidiyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.