DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Simge Sağın şıklığı ve güzelliğiyle göz doldurdu

22.11.2022
A+
A-

Atlantis Yapım organizasyonuyla sahne alan Simge, kendi şarkılarının yanı sıra sahne de söylemekten hoşlandığı şarkıların akustik hallerini Bostancı konserlerinde binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.  

Biletleri günler öncesinden tükenen konser için Kaya Emrah Kaya ve Burak Bayraktaroğlu imzalı 2 özel tasarım giyen güzel yıldızın sahnesi de özel olarak tasarlandı.

Konser için özel bir repertuvar hazırlayan Simge, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranı ve ünlü konuklarına teşekkür ederek konserine başladı.

İlerleyen saatlerde eğlencenin tavan yaptığı konser için Simge, “Akustik konserlerimin ilkini Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirdik. Ekip olarak çok mutluyuz. Kış boyu Türkiye’nin her yerinden binlerce hayranıma ulaşmak için il il gezeceğim.  Hayranlarım benim ince çizgimdir. Her birinin eğleneceği muhteşem konserlere imza atmak için gece gündüz çalışıyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.