DOLAR 32,4917
EURO 34,7613
ALTIN 2.481,38
BIST 9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Sıla’ya hayran desteği

06.05.2019
A+
A-

İHA’nın haberine göre Adana’da Sıla’ya verdiği konserde yanına çağırıp şarkı söylettiği hayranı “Hep yanındayız, kadının her zaman ayakta dimdik durduğunu gösteren erdemli insan” diyerek ona uzun uzun sarıldı.

Sanatçı Sıla Gençoğlu, Adana’da Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Açık Hava Amfisinde sevenleri ile buluşup şarkılarını seslendirdi. Gençoğlu konser verdiği sırada Ayşenur isimli bir hayranının bütün şarkılarına hiç ara vermeden eşlik ettiğini görünce onu “Orada söylemekle olmaz buraya gel” diyerek sahneye davet etti ve çok sevilen bir şarkısını hayranına söyletti.

Gençoğlu hayranı şarkı söylerken de onu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Şarkı bittikten sonra Gençoğlu’nun hayranı, “Hepiniz adına bir kez daha sarılayım mı çok seviyoruz değil mi, hep yanındayız değil mi, kadının her zaman ayakta dimdik durduğunu gösteren erdemli insan. Tüm kalbimle hepiniz için sarılıyorum” diyerek Sıla Gençoğlu’na sarıldı.

Bu durum Gençoğlu’nun bir süre aşk yaşadıktan sonra darp, hakaret ve tehdit ettiğini ileri sürerek mahkemeye verdiği Ahmet Kural ile yaşadıklarını hatırlattı.

Ünlü sanatçı Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşanan bu olaylar sonucunda ise İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi 22 Nisan tarihli duruşmada, şarkıcı Sıla Gençoğlu’na karşı “hakaret, tehdit ve kasten yaralama” suçlarını işlediği iddiasıyla oyuncu Kural’a 1 yıl 4 ay 20 günlük hapis cezası vermiş ve bu cezayı ertelemişti. Kural’ın avukatı ise savcılığa cezanın “tehdit ve hakaret” kısmından dolayı alınan 11 ay 20 gün hapis cezasının kaldırılması için başvuru yapmıştı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.