DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Sienna Miller ikinci çocuğuna hamile: Gönül meseleleri hakkında yasa çıkarabileceğinizi sanmıyorum

Sienna Miller, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Oli Green ile ilk çocuğuna kavuşma heyecanı yaşıyor. Önceki ilişkisinden bir çocuğu daha olan ünlü oyuncu, sevgilisiyle aralarındaki yaş farkına dair konuşurken, “Gönül meseleleri hakkında yasa çıkarabileceğinizi sanmıyorum. Ben kesinlikle bunu başaramadım” ifadesini kullandı.

15.12.2023
A+
A-

Vogue dergisinin yeni sayısına kapak pozu veren Sienna Miller, yakında ikinci çocuğunu kucağına almasıyla ilgili de konuştu.
41 yaşındaki ünlü oyuncu, The Crown dizisiyle tanınan 27 yaşındaki Oli Green ile birliktekik yaşıyor ve bu birliktelikten ilk çocuklarını bekliyorlar. Yeni doğacak bebek, Miller’ın ikinci çocuğu olacak.

Çift, ilk kez 2021’deki bir Cadılar Bayramı partisinde tanışmıştı.

Tanıştıkları gün birbirlerini ilk kez öptüklerini söyleyen Miller, “Bu çok absürt dedim kendi kendime. Hiçbir yere gitmez. Sonra beni onunla dışarı çıkmaya ikna etmek için çok uğraştı” dedi.

Miller, Green ile ilk randevularına yakın arkadaşı Emily Blunt’ı da çağırdığını söyledi.

Emily Blunt, “Oraya gittiğimde aralarında çok güzel bir şey olduğunu gördüm. Ona sarıldım ve ayrıldım” diye konuşmuştu.

Blunt, Oli Green hakkında ise şunları söylemişti:

“Özgür ruhlu, meraklı, art niyetsiz olduğunu o kadar çok görüyorum ki. O, her yere getirebileceğiniz türden bir adam ve herkes onu sevecektir.”

Aralarındaki 14 yaş farkla ilgili konuşan Siena Miller, “Herkes için idrak etmesinin karmaşık olacağını düşünürdüm ama ortada sevgi ve neşeden başka bir şey yoktu. Gönül meseleleri hakkında yasa çıkarabileceğinizi sanmıyorum. Ben kesinlikle bunu başaramadım” dedi.

Oli Green’in bir gün kendisinden daha genç biriyle birlikte isteyebileceğini, ancak bunun her iki taraf için de geçerli olabileceğini ve bir gün kendisininden daha yaşlı biriyle birlikte olmak isteyebileceğini söyleyen Miller, “Artık 20 ya da 25 yıl önce sahip olmadığımız, kadın ve erkek arasındaki ilişkilere giren dinamiklerin farkındalığı var. Bütün ergenliğimin, kimseyi kırmamak için tekliflerden ve arkadaşlık kurma çabalarından çok hassas bir şekilde kaçmakla geçtiğini hissediyorum. Oysa onun birlikte büyüdüğü kızlar muhtemelen şöyle diyorlardı: Hayır, hayır, teşekkür ederim. Devam et.”

Miller, yeni doğacak bebeğinin bir kız olacağını da açıkladı. Miller’ın Tom Sturridge ile birlikteliğinden 11 yaşında Marlowe adında bir kızı bulunuyor.

Miller ile erkek arkadaşı Oli Green, ilk kez Nisan 2022’de kırmızı halıda birlikte boy göstermişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.