DOLAR 32,3603
EURO 34,7392
ALTIN 2.392,78
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Sibil Çetinkaya’dan Şükrü Özyıldız’a: Geldiğin yere ışık getiriyorsun

Bir süredir oyuncu Şükrü Özyıldız’la aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, birlikte çekilen karelerini ilk kez yayınlayarak sevgilisinin doğum gününü kutladı.

19.02.2024
A+
A-

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Şükrü Özyıldız, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Bir süredir sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile aşk yaşayan Özyıldız, 18 Şubat’ta 36 yaşına bastı.

Aşklarını gözlerden uzak yaşamaya devam eden çiftten Sibil Çetinkaya, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

“İYİ Kİ DOĞMUŞSUN”

Birlikte çekilen karelerini ilk kez yayınlayan Çetinkaya, paylaşımına “Geldiğin yere ışık getiriyorsun. İyi ki doğmuşsun. Doğum günün kutlu olsun aşkım” notunu düştü.

DENİZ SEKİ KAYITSIZ KALAMADI

Şarkıcı Deniz Seki de ünlü çifte kayıtsız kalamadı. Seki, “Bu güzel çift evlenmezse, ben bu yaşıma kadar boşuna aşk şarkıları yazmışım derim kendime…” ifadelerini kullandı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.