DOLAR 32,5882
EURO 34,7936
ALTIN 2.508,04
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Sibel Can reytinglerde çakıldı!

17.03.2021
A+
A-

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren “Şarkılar Bizi Söyler” programı 25 Şubat Perşembe gününden beri seyirciyle buluşuyor.

Büyük umutlarla başlayıp büyük hüsran yaşatan program reytinglerde beklentiyi bir türlü karşılamadı. Programın final yapacağı öne sürüldü.

SİBEL CAN VE HAKAN URAL’A TWITTER’DA ÖFKE YAĞMURU (HABER LİNKİ)

İlk bölümü Total’de 16., AB’de 12. ve ABC1’de ise 11. sırada yer alan program son haftalarda alt sıralarda yer aldı. İlk 10’da kendisine yer bulamayan programı Kanal D farklı günlerde de yayınlamayı denese de istenen rakamlarına bir türlü ulaşılamadı.

SİBEL CAN KARAHAN ÇANTAY İLE TEK GECELİK İLİŞKİ YAŞAMIŞ (HABER LİNKİ)

Sosyal medyada da eleştiri yağmuruna tutulan “Şarkılar Bizi Söyler”in ekran ömrü merak konusu oldu.

SELÇUK URAL’DAN SİBEL CAN’A AĞIR SALVO! (VİDEO)

Ardından program yayın hayatına veda edecek iddialarını da beraberinde getirdi.

SELÇUK URAL SİBEL CAN’IN ADINI DAHİ ANMAK İSTEMEDİ (VİDEO)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.