DOLAR 32,3848
EURO 34,7777
ALTIN 2.395,86
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

SHIB ve AGIX Hareketliliği: Balinaların Satışı ve SingularityNET’e İlgi

SHIB ve AGIX kripto para birimlerinin balinalar tarafından yapılan satış hareketliliği inceleniyor. SingularityNET’e olan ilgi ve etkileri ele alınıyor.

31.03.2024
A+
A-

Büyük Yatırımcılar SHIB’den Çıkıyor

Kripto para piyasası oldukça hareketli! Meme coin SHIB’de büyük yatırımcılar ve Binance balinaları, kârlarını realize ederek piyasadan çıkış yapıyor. Diğer yandan, yapay zeka odaklı AGIX’e bir balinadan yüksek miktarda alım gerçekleşti. Bu durum, AGIX yatırımcılarının heyecanlanmasına neden olurken, SHIB yatırımcılarını endişelendiriyor. Önümüzdeki günlerde bu iki altcoin’in performansı merakla bekleniyor.

Balinalar, SHIB’de Satış Yapıyor

Kripto para piyasaları son dönemde dalgalanmalar yaşarken, altcoin’ler yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle meme coin’ler arasında yer alan Shiba Inu (SHIB) ve yapay zeka odaklı altcoin SingularityNET (AGIX), son dönem hareketleriyle dikkat çekiyor. Popüler meme coin SHIB, son aylarda yaşadığı yükselişle birçok yatırımcının gözdesi haline geldi. Ancak, son zamanlarda bazı büyük yatırımcıların kar satışları yaparak piyasadan çıkış yaptığı görülüyor.

Başarılı veri sağlayıcısı Spot On-Chain’in aktardığı bilgilere göre, 11 adet kripto cüzdanı harekete geçti. Muhtemelen aynı kişiye ait olan bu cüzdanlar, 533,6 milyar SHIB’i 15,99 milyon dolar karşılığında sattı. Bu satış, ortalama 0,000030 dolarlık bir fiyata denk geliyor. Söz konusu 11 cüzdanın, SHIB’i bir aydan kısa bir sürede satın aldığı ve bu satıştan 8,24 milyon dolar (+%106) kâr elde ettiği belirtiliyor.

SingularityNET’e Binance Balinaları İlgi Gösteriyor

Kripto para sektöründe popülerliği artan bir diğer altcoin ise SingularityNET (AGIX). Yapay zeka odaklı bu altcoin, diğer AI altcoin’leri olan OCEAN ve FET gibi altcoin’lerle birleşme kararı alarak yatırımcıların dikkatini çekti. Spot On-Chain’in verilerine göre, AGIX’i düzenli olarak satın alan bir balina, son 6 saat içinde Binance’den 1,35 dolar ortalamasıyla 1,21 milyon adet AGIX (1,63 milyon dolar değerinde) satın aldı.

Bu balinanın elinde şu anda 10,21 milyon adet AGIX (13,8 milyon dolar değerinde) bulunuyor ve bunun 8 milyonluk kısmı Ekim 2020’de Binance’ten yalnızca 0,041 dolar (330 bin dolar değerinde) seviyesinden satın alındı. Balinanın bu hamlesi, FET, AGIX ve OCEAN’ın ASI ittifakına katılması sonrasında yaklaşan bir yapay zeka dalgasına hazırlandığını gösteriyor olabilir.

SHIB’de yaşanan balina kar satışları yatırımcılar arasında endişeye sebep olurken, SingularityNET’e balina ilgisinin artması bu altcoine olan güveni ve beklentileri artırıyor. Önümüzdeki dönemde her iki altcoin’in de fiyatında nasıl bir hareketlilik yaşanacağı merakla beklenmekte. Kriptokoin.com verilerine göre, şu anda SHIB 0,00003034 dolar seviyesinde işlem görmekte, AGIX ise 1,28 dolardan alıcı bulmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.