DOLAR 32,6139
EURO 34,8224
ALTIN 2.509,77
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Sharon Stone’dan Meryl Streep’e olay sözler

23.06.2021
A+
A-

Meryl Streep’in kariyerini masaya yatıran Sharon Stone, “Herkes Meryl’e saygı duymalı. Bence Meryl inanılmaz derecede harika bir kadın ve oyuncu. Ama açıkçası Meryl Streep kadar eşit derecede yetenekli başka aktrisler de var. Mesela Viola Davis, Emma Thompson, Judy Davis, Olivia Colman, Kate Winslet… Ama Meryl diyorsun ve herkes yere düşüyor. Mesela ben Meryl’den çok daha iyi bir kötü karakter olabilirim ve eminim bunu ona sorsanız o da bunu kabul eder.” ifadelerini kullanarak Streep ile eşit derecede yetenekli başka aktrisler olduğunu ancak Steep ile aynı ikonik statüye sahip olmadıklarını düşündüğünü söyledi.

Sharon Stone’un röportajı, yayınlandıktan kısa bir süre sonra hızla herkes tarafından yorumlanır hale geldi ve pek çok kullanıcı kendi görüşünü paylaşmaya başladı.

Kullanıcıların bazıları Stone’u haklı bulduklarını ifade ederken bazıları da tepkilerini dile getirerek Stone’un Streep ile aynı seviyede olmadığını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.