DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Sezon ortası karnesi

03.12.2017
A+
A-

YILDIZLAR

Hem çok sahici hem masalsı
Bu sezon hiç beklemediğimiz yerden vurdu ‘Meryem’. Önce esas kadınımızın suskunluğuna, saflığına, düpedüz aptalca kararlarına kızdık. Ekranların en kötü ruhlu karakterlerinden biri olan savcı Oktay gözümüzü korkuttu. Ama ‘Meryem’ müthiş bir duyarlılıkla içimize işleye işleye bize kendini sevdirdi. Şimdiyse, adalet duygusuyla oynanan zekice oyunlarla, Savaş ve Meryem’in acılı, koşulsuz, bazen imkânsız, hem çok sahici hem masalsı aşkıyla hikâyeye bağlanıyoruz.
Meryem (Çarşamba-Kanal D)

Sezon ortası karnesi

Her malzeme mevcut
‘Big Little Lies’, ‘Desperate Housewives’ ve gelmiş geçmiş tüm entrikalı kadın hikâyelerinden ilham almış olabilir. O ilham perisi ne şekilde geldiyse, doğru zamanda doğru yere konmuş görünüyor. ‘Ufak Tefek Cinayetler’in dört çatlak kadını bu sezon fırtına gibi. Hikâye hop oturup hop kaldırmalı. Her şey bir bilmece, her şey bir ‘şok, şok, şok’. Oyuncuların stillerinden gıybet seviyesine, zekâ fışkıran gıcıklıklardan saç baş yolduran gerginliğe, bir diziye kapılmak için gereken her malzeme mevcut.
Ufak Tefek Cinayetler (Salı-Star TV)

GİZLİ KAHRAMANLAR

Sezon ortası karnesi

Reytingini yükseltiyor
Biraz ağır başladı ama Arap atı gibi açıldı. Senarist ve yönetmen değişikliğinden sonra şimdi her hafta reytingini bir puan yükselterek yoluna devam ediyor. Üstelik sırtını ağlak aşk hikâyelerine değil, sağlam aksiyona yaslayarak ayakta durması da değerli.
Siyah Beyaz Aşk (Pazartesi-Kanal D)

Sezon ortası karnesi

İlk üçe tutunuyor
Dev ajitasyon beklerken beklenmedik naiflikte bir anne çıktı karşımıza. Elbette gözyaşlarıyla ekrana bağlama taktikleri sıra sıra ama klişelerin yamacında gezip içine düşmeyen bir kadın öyküsü var ortada. Salı gününde sıkı sıkıya ilk beşe, hatta üçe tutunuyor.
Kadın (Salı-Fox TV)

HAYAL KIRIKLIKLARI

Finalsiz gitmeyi hak etmiyor
Sezonun en büyük fiyaskolarından biri. İkinci bölümden beri bitti mi, ara mı verildi yılan hikâyesine döndü. Oturmayan onlarca şey vardı ama yine de finalsiz, iki bölümde gitmeyi hak etmiyor.
Yüz Yüze (Show TV)

Pembe dizi boşluğunu dolduramadı
Star TV’nin bu sezon aradığı, ‘Kara Sevda’dan boşalan pembe dizi boşluğu ‘Siyah İnci’yle dolamadı. Balıkçı Kenan’dan, fakir ama gururlu Kemal çıkmıyor, çıkamıyor.
Siyah İnci (Perşembe-Star TV)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.