DOLAR 32,6019
EURO 34,7822
ALTIN 2.410,06
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Sezin Erbil: “Doğumum babamın kaldığı hastanede olacak”

25.11.2019
A+
A-

“Çok şükür 37. haftaya girdim” diyen Sezin Erbil, bu pozunu şu not ile yayınladı:

“Çok şükür 37. haftaya girdim. Karnımda kızım var diye babama daha az ağlamaya çalışarak geçiyor günlerim. ‘Hamd olsun babam çok güçlü, bunu da yener’ diyorum. Allah izin verirse normal doğum için bekliyorum. Kızımı sağlıkla kucağımıza almak en büyük dileğim. Doğumum babamın kaldığı hastanede olacak. Kızımı dedesinin odasına götüreceğim inşallah. Hem küçükler büyüklere giderler, öğrensin kızım. Çok soran olmuş; hamilelikte 20 kilo aldım. Doktorum biraz kızıyor ama dikkat edecek gücü kendimde bulamadım. Siz beni örnek almayın.

Hamile kalmadan bir sene önce sigarayı zaten bırakmıştım. Alkol hiç içmem. Kahve, çay, çiğ et, sokakta salata ve dip balığı asla yemedim. Hamileliğim boyunca sağlığımdan daha çok çatlak kremi sürüp, sürmediğim soruldu. Ben çok üşendim ve herhalde 10 kere falan sürmüşümdür. Gördüğüm kadarı ile çatlağım olmadı, belki son hafta olur. Fark etmez o da kızımdan bana hatıra olur. Dokuz ay boyunca etrafımda hep; ‘Şimdi krampların olacak, şimdi miden bulanacak’ diyenleri dinledim. Siz kimseyi konuşturmayın, herkesin hamileliği kendine özeldir. Benim de başıma birşeyler geldi ama anlatmama gerek yok. Sizde de olacak diye bir şey yok. Belki sonra vaktim olmaz diye sorularınızı yanıtlamak istedim. İyi enerjilerinizi bekliyorum. Doğum yaparken evlat sahibi olmak isteyenlere dua edeceğim, Allah nasip ederse… Bana şans dileyin…”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.