DOLAR 32,2129
EURO 34,7626
ALTIN 2.451,06
BIST 10.326,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Seyyal Taner: “Plak kültürüne geri dönüyoruz”

15.02.2020
A+
A-

Geçen gün bir alışveriş merkezinde plak bakarken görüntülenen Seyyal Taner, yeni albümlerini dijital yerine plak olarak çıkarmayı tercih ederken hiçbir zaman gençlere ulaşamaz kaygısı taşımadığını söyledi. Plak kültürüne yeniden dönüş olduğunu belirten ünlü sanatçı “İnsanların artık dijital ortamdan gerçek müziğe dönmeyi arzuladığını biliyorum. Nasıl gıdalarımızda organiğe dönüyorsak müzikte de organiğe dönüyoruz. Gençler de bunun farkındalar” dedi.

YENİ PLAK 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE PİYASADA OLACAK

Sözcü Gazetesi’nden Emre Çevik’in haberine göre dijitalden dinlemekle pikaptan dinlemenin arasındaki nüansların gençler tarafından çok güzel ayırt edildiğini de belirten Taner “Plaktan dinleyince müzik kulağa daha hoş geliyor. Gençler içinde çok değerli bir albüm yaptığımıza inanıyoruz” diye konuştu. 33 yıl sonra Plak ve Ben etiketiyle Sevgililer Günü’nde raflarda olan “Naciye” plağından sonra usta sanatçı, “Aşıklar” adlı yeni albümünü de plak formatında çıkartıyor.

Sanatçının Abbey Road stüdyolarında hazırlanan Long Play’i 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde müzikseverlerle buluşturulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.