DOLAR 32,2912
EURO 34,7920
ALTIN 2.403,55
BIST 10.264,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Şeyma Subaşı’nın kankası kocasından boşanıyor

11.02.2019
A+
A-

Posta Gazetesi’nden Müge Dağıstanlı’nın haberine göre İspanyol tasarımcı Elisabeth Mas, 2017’de iş insanı Caner Karaloğlu ile evlenip İstanbul’a yerleşti. Çiftin kızları Mia 3 yaşında.

Moda markası ‘Bless The Mess’i yaratan, ‘Miss Mass Blog’daki yazılarıyla dikkat çeken Elisabeth adını Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı ile duyurdu.

İkilinin ‘Burning Man Festivali’ndeki eğlenceleri, Amerika seyahatleri, en son Meksika-Tulum’daki tatilleri sosyal medyada dikkat çekti. Elisabeth ile Caner Karaloğlu Eylül ayında evliliklerini bitirme kararı aldı. Ayrılığa ihanetin neden olduğu ileri sürüldü.

Elisabeth Mas art arda patlak veren iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Caner ile evliliğimizi düzeltilemeyecek sebeplerden dolayı sonlandırıyoruz. Ortalıkta dönen dedikodulardan dolayı açıklama yapma ihtiyacı duydum. Bu sürece benim tarafımdan üçüncü bir kişi dahil olmamıştır. Hayatımda hiçbir zaman uyuşturucu da kullanmadım. Sağlıklı bir insanım. Bu hayatta kızım Mia’ya sahip olduğum için de çok mutluyum.”

Ayrılık kararının ardından eşiyle yaşadığı Rumelihisarı’ndaki süper lüks dairesini boşaltan Elisabeth, İstanbul’da yaşamaya devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.