DOLAR 32,4251
EURO 34,8197
ALTIN 2.394,12
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Şeyma Subaşı’nın eski eşi Mohammed Alsaloussi, yeni aşkını ilan etti

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi 2 Mayıs’ta nikah masasına oturdu. Marekeş’te 3 gün 3 gece süren düğün yapan çift, evlendikten 5 ay sonra 29 Eylül’de tek celsede boşandı. Subaşı ile yollarını ayıran iş insanı yeni ilişkisini …

02.02.2024
A+
A-

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi 2 Mayıs’ta nikah masasına oturdu. Marekeş’te 3 gün 3 gece süren düğün yapan çift, evlendikten 5 ay sonra 29 Eylül’de tek celsede boşandı. Subaşı ile yollarını ayıran iş insanı yeni ilişkisini ilan etti.

Subaşı’yla yollarını ayırdıktan sonra hayatını sessiz sedasız yaşayan Meedo, geçtiğimiz günlerde bir mesajlaşmasını yayınlamıştı. Konuşmalardaki “Beni özledin mi?” ifadesi dikkat çekerken Meedo yeni aşkını duyurdu. Mohammed Alsaloussi, Instagram hesabından yeni aşkıyla samimi bir pozunu yayınlayarak ilişkisini ilan etti.

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDAKİ AŞK İDDİASINI YALANLAMIŞTI

Şeyma Subaşı’nın adı geçtiğimiz günlerde Formula E CEO’su ile anıldı. Hakkında çıkan aşk haberlerinin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Subaşı “Haberler doğru değil ama şunu haber yapabilirsiniz boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim, konuşmuyorum hiç kimseyle alakam yok. Bekar olduğum için herkesle yazacaksınız galiba kızların hiçbir erkek arkadaşı olamıyor normal. Ben de tam tersi kimseyle beraber değilim, bu özel bilgiyi de size vereyim elini bile tutmadım” dedi.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.