DOLAR 32,5505
EURO 34,9656
ALTIN 2.457,06
BIST 9.879,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Şevval Sam’a karıştığı ölümlü kaza soruldu

30.03.2021
A+
A-

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sam, 2005 yılında karıştığı trafik kazası ile ilgili ilk kez konuştu. 

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre Şevval Sam, karşı tarafın sekizde sekiz kusurlu çıktığını, ters yönden gelerek aracına vurduğunu, kaskı olmadığını ve bir gözünün de görmediğini belirtti.

Suçlu olsaydı cezasını çekmeye hazır olduğunu belirten oyuncu, kullandığı minibüs ile kazanın gerçekleştiğini ifade etti. 

Gazetecilerle sohbet eden Sam, küçük karavanla yolda hiç kalmadığını da dile getirdi.

Şevval Sam, bir gün yoğun kar yağışı sebebiyle yolların kapandığını ve almış olduğu yiyecek içecek ile orada bir gün geçirdiğini sözlerine ekledi. Ünlü oyuncu, karavanında tuvaletin bile olduğunu belirtti.

NE OLMUŞTU?

Ünlü isim, 2005 yılında Manisa’da bir motosiklete çarpmış, kazada sürücü Adem Genbaşı, hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.