DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Şevval Sam: “Oğlum futbolcu olmasın diye çok dua ettim”

06.11.2021
A+
A-

Posta Gazetesi’nden Ali Keser’in haberine göre şarkıcı-oyuncu Şevval Sam geçtiğimiz akşam Cihangir Demeti’deydi. Eski eşi Metin Tekin’den olan, ‘Sadakatsiz’de ‘Selçuk’u canlandıran oğlu Tarık Emir ve yakın arkadaşlarının kendisi için düzenlediği erken doğum günü kutlamasına katıldı.

Şevval Sam “Aslında böyle özel günleri sevmem, sıkılırım. Bana kalsa kutlama yapmayacaktım. Sürpriz oldu… Oğlum babasının kopyası gibi. Benzerlik ötesi bir durum. Ama hamileyken futbolcu olmasın diye çok dua ettim. Kabul oldu! Bir aileye bir efsane yeter. Tarık Emir babası ile değil benimle rekabet etsin. Daha kolay…” ifadelerini kullandı.

Tarık Emir de şunları söyledi: “Annem bana göre 26 yaşında. Çok güzel kadın maşallah. Bana ‘Babanın karbon kopyasısın’ diyor. Babamla gurur duyuyorum. Keşke onun kadar karizmatik ve yakışıklı olsam.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.