DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Şevket Çoruh Arka Sokaklar’a Geri Dönüyor!

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor! Heyecanla beklenen anlar nihayet geldi. Şevket Çoruh’un dönüşüyle ekranlar tekrar renklenecek.

25.04.2024
A+
A-

Yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım için erken final kararı alınan Şevket Çoruh, uzun yıllar rol aldığı Arka Sokaklar’a geri dönüyor. 2006-2022 yılları arasında Mesut Komiser karakterine hayat veren Çoruh, 19. sezonu çekilecek olan dizide yeniden ekranlarda olacak.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor!

Arka Sokaklar’ın yayınladığı fragmanda Mesut Komiser’in geri döndüğü müjdesi verildi. Rıza Amir karakteri, MİT tarafından ulaştırılan bir fotoğrafta Mesut’u görüyor ve fragmanın sonunda Mesut Komiser’in geri döndüğü görülüyor.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a Geri Dönüyor!

Geçmişteki Dizi Macerası

Geçmişteki Dizi Macerası

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar’dan ayrıldıktan sonra Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynamış ancak dizi kısa sürede final yapmıştı. Son olarak Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Çoruh’un bu dizisi için de erken final kararı alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.