DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

SEVGİLİSİNE HEDİYE ETTİĞİ CEP TELEFONUNDA ALDATILDIĞINI ÖĞRENDİ!

08.10.2020
A+
A-

Cemiyet dünyasında kulaktan kulağa dolaşan iddialara göre sevgilisi Burak Törer’e hediye ettiği cep telefonunda manikürcü bir kızla çok özel yazışmalarını yakalayan ünlü işkadını Emsal Doğan’ın, ihanete uğradığını öğrenince bir an bile düşünmeden ilişkisine son noktayı koyduğu iddia edildi.

Sevgilisine maddi-manevi destekte bulunan Doğan, ilk iş olarak sevgilisi ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi.

Doğan’ın Zekeriyaköy’deki lüks villasında birlikte yaşayan Burak Törer eşyalarını toplayarak apar topar ayrıldı.

Bu ayrılığı hazmedemeyen Törer, araya her ne kadar hatırlı ortak dostlarını soksa da Emsal Doğan’ı barışmaya ikna edememiş.

Sevgilisine hediye ettiği cep telefonunda aldatıldığını öğrenen Emsal Doğan, “Bu ilişki bitmiştir” diyerek son noktayı koymuş.

Cemiyet hayatında konuşulan başka bir iddiaya göre ise ünlü işkadını; sevgilisi Burak Törer’e hediye ettiği lüks marka aracı ve aldatıldığını mesajla öğrendigi telefonu da kendisinden geri istemiş.

Piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu iddia edilen Törer’in şimdilerde kara kara ne yapacağını düşündüğü iddia edildi.

Türkiye’de bir çok şubesi olan Emsal Doğan Güzellik Merkezleri’nin sahibi olan Emsal Doğan, geçtigimiz aylarda Ankara’daki şubesini de sevgilisi Burak Törer’in kız kardeşine açtığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.