DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Sevenleri öldüğüne inanamıyor! Henüz 27 yaşındaydı!

25.01.2023
A+
A-

Moda sektörü Jeremy Ruehlemann’ın ölümüyle sarsıldı. 27 yaşındaki ABD’li modelin hayatını kaybettiği belirtildi.

Jeremy Ruehlemann’ın vefat haberini tasarımcı Christian Siriano, sosyal medya hesabından yaptığı gönderiyle duyurdu.

Siriano, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Hiç böyle bir şey paylaşmadım ama bu kadar güzel bir ruhu olan bir arkadaşı kaybetmek gerçekten zor. Bu Jeremy için… Ne olursa olsun tanıştığı herkese çok fazla sevgi veren adam… İlham perilerimden biriydi ve her zaman öyle kalacak. Bana ilham verdi ve onu sonsuza kadar seveceğim. Çok özel biriydi… Ailesine ve arkadaşlarına sevgilerimi gönderiyorum. Bir gün tekrar buluşacağımızı biliyorum ama şu an sadece ona sarılmak istiyorum. İyi dinlen Jeremy, hepimiz seni çok seviyoruz!”

Sevenleri öldüğüne inanamıyor! Henüz 27 yaşındaydı!

Ölüm nedeni belirlenemeyen Jeremy Ruehlemann, modellik kariyerinden önce 2013-2017 yılları arasında üniversitede psikoloji eğitimi almıştı.

Yakışıklı isim moda sektöründe yükselen yıldızlar arasında gösteriliyordu.

Birçok ünlü marka için modellik yapan Jeremy Ruehlemann, dergi kapaklarını süslüyordu.

Moda sektöründe kariyer yapmak için beşinci sınıfta okulu bırakan Jeremy Ruehlemann, verdiği son röportajında eğitimini bitirmeyi planladığını ifade etmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.