DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Sevcan Yaşar: “Ağrılardan uyuyamıyorum”

12.05.2020
A+
A-

Sabahleyin Gazetesi’nden Tuba Kalçık’ın yazısı…

Biliyorsunuz Sevcan Yaşar, zor uyguladığı iddiasıyla Sermiyan Midyat’la geçtiğimiz hafta karakolluk olmuştu.

Midyat her ne değin bu iddiaları reddetse de, olayın perde arkasından nelerin yaşandığına dair fazla manâlı bilgilere ulaştım. Ve inanın kanım dondu…

Yaşar, 4 Mayıs’ta ilişkisini sonlandırıp, eşyalarını toplarken ilk kere şiddete maruz kalmamış. Daha önce de çoğu kere Midyat’ın psikolojik ve fiziksel şiddetine uğrayan Yaşar, durum basına yansımasın diye susmuş. Bir bayan için ne dek acı bir koşul! Susmamak gerekiyor, yahut aynı şeyin bu sefer daha da şiddetlisini yaşıyorsun.

Böylece de olmuş zaten. Yaşar, yakın çevresine “Onun sözlü ve somut şiddetine bundan böyle daha artı dayanamadığım için terketmek istedim. 4 Mayıs’ta da bu isteğimi söyleyip, eşyalarımı toplarken şiddete uğradım” demiş. Daha önce de Midyat’ın kendisine saldırdığını söyleyen meşhur oyuncu, “Üzerime yürüdüğü anda pek korkuyordum ancak kendimi odaya kilitliyordum” demiş.

Olay günü de aynı bir şiddete maruz kalacağını anlayınca Yaşar, kendini banyoya kilitlemiş. Ve 155’i aramış. Polisi aradığını duyan Midyat da kapıyı kırmış.

Kapı Sevcan Yaşar’ın üstüne düşmüş. Yüzü dahil tüm vücudu zarar bölge Yaşar, evden çıkmaya çalışırken Midyat hızını alamayıp Yaşar’ı tekmelemiş, kolundan sürükleyerek kapının önüne atmış. Öyle şiddetli sürüklemiş ki, Yaşar’ın kolunda adale yırtığı oluşmuş. Bu, darp raporunda ayrıntılı şekilde mevcut.

Kapıcı da duymuş sesleri ve darp edilmiş halde Yaşar’ı kapının önünde yerde bulmuş. Yaşar, sonradan caddeye çıkıp polisin gelmesini beklemiş.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.