DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Sermiyan Midyat: “Allah kuru iftiradan saklasın”

05.05.2020
A+
A-

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yaşar’ın Aralık sonundan beri beraber olduğu Midyat’ı “maddesel ve manevi şiddete maruz kaldığı” iddiasıyla karakola şikayet ettiği öğrenildi. Sevcan Yaşar’la 1 hafta önce ayrıldıklarını ifade eden Sermiyan Midyat,  şu açıklamaları yaptı:

 “45 yaşındayım. Basına yansıyan 10 ilişkim falan olmuştur… Hepsine açın sorun. Ne vakit böyle bir durum yaşamışım? Benim bir kadına bir fiske vurmam laf konusu yok. Hayatımda asla böyle bir şey olmadı. Bu erkekliğe sığmaz. Allah yazdıysa bozsun. Allah kuru iftiradan saklasın. Ben aşık oldum, karım olmasını istedim. Ailelerimiz tanıştı.

İki aydır aynı çatı altındaydık ama olmadı. Ayrıldık. Hakkımda davacı olmuş, gidip ifademi verdim. Açık söyleyeyim; böyle bir manevi saldırıyı hiç beklemiyordum. Şiddete uğradım diyorsa bunun belgesini de çıkarması gerekir. Bir darp raporu olması lüzum. Fakat yok. Çünkü böyle bir olay değil. Ben biriyle tartışma bile edemem. Ben babamı kaybettim. Onun acısına bile dayanmışım. Buna mı dayanamayacağım? Sezen Aksu’nun bir sözü vardır; ‘Aslolan üretmektir’ der. Ben de üretmeye devam edeceğim. Bir kez daha anladım ama, benim reel sevgilim seyircim.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.