DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Serkan Keskin’den dikkat çeken ‘İsmail Abi’ açıklamaları

25.12.2019
A+
A-

YouTube’da yayınlanan “Loş Sohbet” programına konuk olan oyuncu Serkan Keskin,  Caner Özyurtlu’nun sorularına yanıt verdi… Söz “Leyla ile Mecnun” dizisinde canlandırdığı karakterden açılınca Serkan Keskin “Sen Serkan’sın. O İsmail Abi. Biz İsmail Abi’yi seviyoruz, seni sevmiyoruz gibi acaip bir şey var. İnsanın hayatında bir kere böyle bir rol olabilir. Bu benim başıma geldi. Bununla ilgili çok mutluyum. O süreç de çok mutluydu. Harika bir süreç geçirdik biz. Hayatımda gerçekten çok severek, çok özenerek oynadığım bir dizi karakteri aslında İsmail. Ben onu çok sevdim. 104 bölüm bir takım kendimce yaptığım enteresan totemlerim de vardır. Mesela hava soğuk da olsa beyaz çorap giydim. 3 sene o rolü ben oynadım. Sanki onu sevmiyormuşum gibi bir şeyle suçlanabiliyorum. Tiyatroda sahneye geliyorum bazen ‘İsmail Abi’ diye bağırabiliyorlar. O durumda ben İsmail Abi değilim. Üzerinden 6-7 sene geçmiş. Ben o an bambaşka bir roldeyim. Orada bir sürü insan var bunu duymak zorunda değil. Oyun sonrasında da 3 saat oyun oynamışsın ‘İsmail abi’ dediklerinde ‘İsmail abi yok’ o anda diyorum. 33 yaşındaydım şimdi 40 yaşındayım. Bütün hayatımı İsmail abi olarak yaşamıyorum, öyle gezmiyorum. ‘Hiç de neşeli değişmişsiniz’ diyen var. ‘Aman canım bunların da g.tü kalktı’ deyip gidebiliyorlar. O çok sevdikleri Serkan’dan bile ayırdıkları İsmail Abi’ye böyle söyleyip gidebiliyorlar” ifadelerinde bulundu.

Serkan Keskin “Öyle biri yok arkadaşlar o benim. Gerçekte öyle biri yok. Böyle sevilmesi harika bir şey ama her şey makul olmalı. Arayıp ceketimi düğünde giymek istediklerini söyleyenler var. Onların adına evlenme teklifinde bulunmamı hatta kız istememi isteyenler var” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.