DOLAR 32,2568
EURO 35,0592
ALTIN 2.468,03
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Sergen Yalçın mesajı verdi, yönetim harekete geçti

21.06.2020
A+
A-

Denizlispor karşısında alınan 5-1’lik galibiyet sonrası Teknik Direktör Sergen Yalçın önümüzdeki sezonun mesajlarını verdi. Maçı altyapıdan yetişen 4 oyuncuyla tamamlayan ve kadroyu gençleştirmek isteyen Yalçın, “Beşiktaş’ta 11 genç oynamaz. Bu takım seneye tüm kupaları elde etmek için sezona başlayacak” diyerek mesajını verdi. Rıdvan ve Ersin’e fazla güvenen, Erdoğan ve Kartal’ı da ölçmek isteyen Yalçın, önümüzdeki sezon kiralıktan dönecek olan Oğuzhan ve Fatih Aksoy’u da planlarının arasında düşünüyor.

Caner gözden çıkarıldı

Beşiktaş’ta son oynanan Antalyaspor ve Denizlispor karşılaşmalarında yedek kalan Caner Erkin’le yollar ayrılıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncunun kadrodan ayrılmasında sakınca görmeyen Yalçın, bu bölgede yeni bir aktarma istiyor. Sergen Yalçın’ın istediği ad, Alanyaspor forması giyrn N’Sakala. Gökhan Gönül’le anlaşılmasını da isteyen Yalçın, Adem Ljajic için de raporunu önümüzdeki haftalarda sunacak. Savunmadan Vida ve Roco’ya teklifler gelmesi halinde değerlendirilmesini isteyen 47 yaşındaki teknik adam, keza Gökhan Töre için de girişimlerin başlamasından yana. Sergen Yalçın’ın takıma oynattığı hevesli futboldan çok hoşnut olan siyah-beyazlı yöneticiler, önümüzdeki sezonun bütçesi doğrultusunda çalışmalara başlayacak.

Bozhan Memiş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.