Sergen Yalçın Gecede Göründü: Etiler’de Dolu Dolu Kucaklaşma Anları ve Sosyal Medyada Fırtına
Sergen Yalçın geceyi Etiler’de zirve dolu anlarla yaşattı; sosyal medyada büyük ilgi ve fırtına yaratan samimi kucaklaşma anları
Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın teknik direktörü, geçtiğimiz cumartesi gecesi Etiler’de bir mekân çıkışında görüntülendi. Olay, kardeş acısının ardından ilk kez gece hayatında görülen Yalçın’ın aracına geçtiği anla başladı.
Aracın ön koltuğunda iki kadının kucaklaşmış halde oturması dikkat çekti ve bu kareler sosyal medyada “Etiler dolmuşu mu?” esprilerine yol açtı. O anlar kısa sürede gündeme damgasını vurdu.

Görüntülerle ilgili konuşmayı sürdürmek isteyenler arasında olan Özge Ertoz, sosyal medya hesabından Sergen Yalçın ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve gönderisine Sergenellam notunu ekledi. Bu paylaşım, çok sayıda beğeni ve yorumla karşılık buldu.
İşte o paylaşım; Kaynak: Haberler.com