DOLAR 32,4919
EURO 34,6865
ALTIN 2.395,63
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Serenay Sarıkaya: “Sahnede olmayı özledim”

27.04.2020
A+
A-

Karantina aşağıda geçen günlerinde sosyal medyadan ilk canlı yayınını yapan Serenay Sarıkaya, doğanın bu süreçte kendini yenilediğini ve en çok buna sevindiğini söyledi. Uyruk Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre Sarıkaya, “İlk yayınım, heyecanlıyım. Evimin fazla az kullandığım köşesini sizin için açtım. Fena haberler alsak da sabırla bekliyoruz iyi günlerin gelmesini. Bakalım, umarım yakında bu biter; eski hayatımıza geri döneriz, biraz sıkıldım. ‘Alice’i ve sahnede olmayı özledim” dedi. 

Temiz hava sebebiyle İstanbul’dan Uludağ’ın göründüğü haberlerinin hatırlatılması üstüne Serenay Sarıkaya, bu dönemde doğanın kendisini yenilediğini ve insanların artık eski hatalarını yapmaması gerektiğini anlattı. Oyuncu, “Doğanın kendini süratli yenilemesi, onarması şahane. Yarı ‘Benim zamana ihtiyacım var’ dedi ve durdurdu her şeyi, bu mutluluk verici. Yunusları da duydum, sokaklara dünyaya en fazla yakışan insan galiba, bomboşken fazla hüzünlü. Azıcık iyi baksak böyle kirletmesek, sahip çıksak dünyaya ne kadar yaşanası bir yer olur. Bu sürecin hepimize çok şey hatırlattığına inanıyorum, lüzum kendimiz lüzum doğayla ilgili, umarım sokakları kirletmeden geri dönmüş oluruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.