DOLAR 32,5148
EURO 34,9317
ALTIN 2.434,85
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Seren Fosforoğlu sürpriz aşkıyla evlendi

14.09.2020
A+
A-

Geçen yıl hayatını kaybeden usta oyuncu Enis Fosforoğlu’nun kızı Seren Fosforoğlu, bir buçuk yıldır birlikte olduğu Kaan Önal ile sade bir törenle evlendi.

Fosforoğlu’nun nikah şahitliğini Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak yaptı. Kaan Önal’ın şahitleri ise avukat Ali Elbeyoğlu ve psikolog eşi Seliyha Elbeyoğlu oldu.

“HOŞ GELDİN YENİ HAYATIM”

İlk eşinden Nil adında bir kızı olan Seren Fosforoğlu, mutluluğunu şu sözlerle ifade etti:

“Bugünden itibaren yeni bir hayat başlıyor. Aşkla… Bu güzel günümde yanımda olan dostlarıma, teşekkür ederim. Şu hayatta en güzel şey insan biriktirmiş olabilmek. Ben de bunu başarmışım. Mutluluğu paylaşmak temiz yürek ister.

Ne mutlu bana güzel insanlarla çevrili hayatım. Benim ayrılmaz parçam kızımla beni kucaklayan, anneliğimle beni seven aşkla bağlı olduğum özel biri var artık hayatımda. Sırtımı yaslayacağım, ‘İyi ki var’ diyeceğim. Hoş geldin yeni hayatım. Huzurla…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.