DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Serdar Ortaç Sokak Ortasında Eşi Chloe’ye Bakın Ne Yaptı!

07.12.2017
A+
A-

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan, önceki gün Ortaköy’de gittikleri mekan çıkışı magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Sevilen sanatçı Serdar Ortaç ve eşi Chloe, önceki gecce Ortaköy’deki bir mekana gitti. Geç saatlere kadar eğlenen çift, mekan çıkışı araçlarını beklerken aşka geldi, sıkı sıkı birbirine sarıldı. O romantik anlar kameralara böyle yansıdı.

SERDAR ORTAÇ KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazanan ancak eğitimine devam etmeyen sevilen şarkıcı Serdar Ortaç, kariyerine 1993 yılında radyolarda çalışarak başladı. Pop müziğinin sevilen ismi Ortaç, ilk albümü ‘Karabiberim’i’ 1994 yılında piyasaya sürdü. Daha sonra birçok albüme imzasını atan sevilen popçu Ortaç, yaptığı besteler ile birçok ödüle layık görülmüştür. Türkiye’de en çok dinlenilen ve en çok konser veren popçular arasında yer alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, uzun süredir Chloe Loughnan ile evlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.