DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Vedat köşeye sıkışıyor

13.12.2018
A+
A-

Sen Anlat Karadeniz dizisi dün akşam 34. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan son bölümde; Osman Hoca’nın evinde yalnız kalan Nefes, Vedat ile karşı karşıya geldi. Çaresizliğini bir kez daha hatırlayan Nefes, Vedat’tan yine büyük bir darbe yedi. Yine büyük bir hüsran yaşayan Nefes’in imdadına Asiye ve diğer kadınlar yetişti. Sen Anlat Karadeniz son bölüm finaline Vedat’ın bayıltılma ve kaçırılma sahneleri damga vurdu. Kısa sürede paylaşılan Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanına ise Vedat’ın tekerli sandalyeye bağlanmış görüntüleri ön plana çıkıyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vedat, Nefes’in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes’in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes’ten uzak kalamayan Tahir’i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit’i zor günler bekler. Tüm çabalarına rağmen Nefes’in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes’in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.