DOLAR 32,2142
EURO 34,7842
ALTIN 2.449,73
BIST 10.330,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Semra Güzel’den Corona virüs itirafı!

19.06.2020
A+
A-

Sosyal medyayı bu süreçte daha yoğun bir şekilde kullanan ve mesleği olan programcılık üzerine eğilerek Youtube hesabı üzerinden sevenleriyle buluşmaya sürekli Semra Hoş, corona virüsü ve karantina süreciyle ilgili şunları söyledi: “Her ne kadar bu salgın döneminin pek de olumlu bir tarafı olmasa da ailemin yanına daha artı zaman geçirmemi sağladığı için mutluyum. Bu facia hepimiz için ruhsal çöküntüler yarattı. Yakın çevremden birkaç kişinin de virüsten etkilenerek tedavi görmesi beni fazla etkilemiş olsa da şükür oysa virüsü yenerek bu süreci atlatmaları işin sonunda beni mutlu eden bir gelişme oldu. Lakin corona virüsü tam anlamıyla geçmediği için dikkat etmeye devam edelim. Olabildiğince sosyal mesafeyi koruyarak yuvalarımızda süre geçirelim fakat biran önce her şey normale dönsün”

Böylece çok meşhur isim gibi yeni yaşına karantina günlerinde girmek zorunda kalan Güzel, “Doğum günümü bu sürecin içerisinde geçirmem ve yeni yaşıma girerken ailemize ufacık bir yavru kedinin dahil olması bu süreçte bana en çok dinlendirici gelişme oldu. Hayvanlara baskı haberlerini okurken gerçekte fazla üzülüyorum ve bildirmek istiyorum oysa artık ne olur hayvanalar ve insanlara yapılan şiddetten uzak duralım” biçiminde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.